Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Propellin toiminta

Energypropellin toiminta perustuu kiukaasta tai muusta lämmönlähteestä, kuten PorinMatti tai puuhella, nousevaan lämpönosteeseen. Ylöspäin nouseva ilmavirtaus saa herkästi laakeroidun propellin pyörimään, jolloin lämpö jakautuu tasaisemmin koko käytössä olevaan tilaan.

Propellin ainoa voimanlähde on ylöspäin nouseva lämpö, joten se ei kuluta sähköä! Päinvastoin se säästää sähköä tai puita, koska propelli saa lämpimän ilmavirran kiertämään koko tilassa, jolloin lämpeneminen on huomattavasti nopeampaa ja tasaisempaa.

Propelli saunan kiukaan päällä.

Propelli keittiössä puulieden päällä.

Kiukaan tai hellan pesän sammuttua propelli pyörii edelleen niin kauan kuin lämpöä riittää vähänkin tulipesässä, joten saunasi kuivuu selkeästi nopeammin. Propelli sopii puu- ja sähkölämmitteiseen saunaan.

Kenelle Energypropell sopii?

Energypropell sopii kaikille, jotka pitävät tasaisesta lämmöstä ja haluavat samalla säästää lämmityskuluissa. Erityisesti vanhukset sekä astmaa ja psoriasista potevat henkilöt hyötyvät propellista, koska löylyistä tulee paljon tasaisemmat ja kosteammat. Myös ilman liikkuvuus kaikissa tiloissa on parempi.

Asennus

Propelli on helppo kiinnittää kattokannakkeessa olevaan koukkuun.

Mistä propellin saa?

No meidän Verkkokaupasta tietenkin!