Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HOSCH -superliima, joka toimii!

Jos jotain menee rikki, ÄLÄ HEITÄ SITÄ POIS - LIIMAA SE!

Voit korjata lähes kaikkeia ja säästät sekä luontoa että rahaa!

VENE -lehden testi: "HOSCHin liima on toistaiseksi parasta vastaan tullutta... Rakeilla ja liimalla tehtyjen materiaalinlisäysten laatu oli myönteinen yllätys."

Tractor Power -lehti: "HOSCH yllätti monipuolisuudellaan. Täyttöominaisuuksiltaan mahtava liima."

Se pitää, ja pitää, ja pitää... HOSCH on enemmän kuin superliima!

Sensaatiomainen uutuus liimatekniikan alalla: "kylmähitsaus"! Hitsausrakeita lisäämällä korvataan puuttuvaa materiaalia, vahvistetaan olemassa olevaa, paikataan reiät, voit korjata esim. auton osia, (vuotava syyläri, puskuri, valoumpio ym.) vetoketjuja, kenkiä, kodintarvikkeita, leluja tai tehdä uuden kiinnityskorvan rikkoutuneen tilalle. Voit liimata metalleja, muovia, lasia, kumia, nahkaa, kiveä, posliinia, keramiikkaa, huokoisia sekä tiiviitä materiaaleja sekunneissa!

HOSCH sopii kotiin, ammattikäyttöön ja teollisuuteen. Perinteisten liimojen ongelma on useimmiten huono kestävyys, varsinkin silloin kun liitos joutuu rasitukseen. HOSCH hitsausrakeilla ja liimalla liitosta voidaan vahvistaa tarpeen mukaan, jopa 3 mm kerrallaan. Puuttuva pala tai osa voidaan korvata liimalla ja rakeilla, työstää heti hiomalla, viilata, porata sekä päälle maalata.

HOSCH on käyttövalmis, ympäristöystävällinen ja sitä on helppo käsitellä. Sillä on hyvä kylmän/lämmönkestokyky ja se kestää hyvin varastointia sekä yleisimpien kemikaalien, veden, öljyn bensiinin, alkoholin sekä ilmaston vaikutuksia (UV-säteily).